Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Aktörerna" by Staffan Bergfeldt # eBook PDF Kindle ePub Free

Aktörerna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Aktörerna
  • Author : Staffan Bergfeldt
  • Release Date : January 03, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1285 KB

Description

Toni Bonetti i Eskilstuna har ett digert brottmÄlsregister bakom sig. NÀr han slÀpps frÄn hÀktet tar han snabbt kontakt med vÀnnerna Halonen och Axelsson. Halonen har redan kommit pÄ en ny plan pÄ hur de ska bli ekonomiskt oberoende för Ätminstone en lÄng tid framöver. Den hÀr gÄngen ska de sprÀnga Sparbanken i TorshÀlla dÀr det ska finnas ofantligt mycket pengar.
NÀr Sparbanken sprÀngs gÄr larmet hos polisen. Ska polisen fÄ fast ligan innan de hinner försvinna med pengarna? Vi fÄr följa den spÀnnande upplösningen sett utifrÄn rÀttsapparatens olika aktörer i en vÀrld som författaren och den tidigare brottmÄlsadvokaten Staffan Bergfeldt Àr vÀl förtrogen med.
"Aktörerna" Àr en humoristisk roman som bygger pÄ författarens egna erfarenheter som brottmÄlsadvokat, men han sÀtter ocksÄ fingret pÄ hur det inte alltid fungerar som det borde göra i rÀttsvÀsendet. "Aktörerna" Àr första delen i en serie som följs av de fristÄende fortsÀttningarna "Mord men inte pÄ Alvar", "PrÀstkragar" och "Kalkbrottet".
Staffan Bergfeldt Àr pensionÀr frÄn sitt tidigare yrkesliv som advokat i Eskilstuna. NÄgra av hans större mÄl som han har figurerat i Àr Hotellbranden i Eskilstuna och det sÄ kallade Flinkmordet.


Free Download "Aktörerna" PDF ePub Kindle